Skip to content
Sluiten:
Snel energielabel aanvragen >
Snel energielabel aanvragen >

Energielabel aanvragen
voor jouw bedrijf

Wat zijn de kosten

van een energielabel?

Energielabel voor zakelijk vastgoed

Ben je eigenaar van zakelijk vastgoed? En wil je het pand verkopen of verhuren? Dan heb je een energielabel nodig. Sinds 2008 is het verplicht om bij verhuur, verkoop en oplevering van utiliteitspanden een geldig energielabel te hebben. Een EPA-adviseur van Enven is hier speciaal voor opgeleid en kan het energielabel van jouw zakelijke vastgoed vaststellen. Het label laat naast de huidige energieprestatie van het gebouw alle mogelijke energiebesparende maatregelen zien om een groener label te krijgen.

Bij de verkoop of verhuur van zakelijk vastgoed is het verplicht om een energielabel te hebben. De Inspectie Leefomgeving & Transport controleert hierop en heeft al meerdere boetes uitgeschreven aan bedrijven die niet aan de regel voldoen.

Voor het vaststellen van een energielabel voor jouw zakelijke vastgoed heeft u een EPA-U adviseur nodig. Deze gecertificeerde adviseur registreert de uitkomst van het energielabel voor uw zakelijke vastgoed bij de officiële instanties. De adviseurs van Enven zijn allemaal persoonlijk gecertificeerd om het energielabel van jouw pand vast te stellen. Ook hebben ze jarenlange ervaring met het dagelijks inspecteren van zakelijk vastgoed. Naast een energielabel kun je tevens een rapportage met energieadvies aanvragen. Vol met optionele maatregelen voor een beter energielabel en minder energieverbruik.

Partner worden

 

Stuur je aanvraag in via onderstaand formulier

Anderen waren jou al voor