Skip to content
Sluiten:
Snel energielabel aanvragen >
Snel energielabel aanvragen >

Enven is er voor
zakelijk vastgoed

Energielabel voor jouw bedrijf

Ben je eigenaar van zakelijk vastgoed? En wil je het pand verkopen of verhuren? Dan heb je een energielabel nodig. Sinds 2008 is het verplicht om bij verhuur, verkoop en oplevering van utiliteitspanden een geldig energielabel te hebben. Een EPA-adviseur van Enven kan het energielabel van jouw zakelijke vastgoed vaststellen.

Maatwerk voor jouw bedrijf

Het rendement en de kwaliteit van jouw vastgoedportefeuille heeft voor jou, als eigenaar en/of beheerder, de hoogste prioriteit. Met een gecertificeerd energieadvies, wat zich specifiek richt op zakelijke objecten, voorzien onze specialisten je snel en doordacht van een zeer renderend energiebesparing plan. 

Wat zijn de kosten

van een energielabel?

In 4 stappen een energielabel

Stap 1

Energielabel aanvragen

Vul het aanvraagformulier in en upload eventuele tekeningen en/of plattegronden van de woning.

Stap 2

Afspraakbevestiging

Na ontvangst van je aanvraag gaan wij aan de slag met het project. Je ontvangt hiervan een bevestiging. Mochten we voorafgaand aan het bezoek vragen hebben of informatie missen, zullen we je hierover contacteren.

Stap 3

Bezoek op locatie

Voorafgaand aan het bezoek ontvang je van ons een SMS met de exacte aankomsttijd. Afhankelijk van het type woning en de situatie duurt het bezoek ongeveer twee uur.

Stap 4

Ontvangst label

Wij maken na het bezoek het energielabel direct op. Je ontvangt het label dan per mail. Dit duurt maximaal twee weken vanaf het bezoek.

Wat zijn de kosten

van een verduurzamingsadvies?