Skip to content
Sluiten:
Snel energielabel aanvragen >
Snel energielabel aanvragen >

EP-U Adviseur

Zo snel mogelijk
Nederland

Wat ga je doen?

Als adviseur energieprestatie utiliteit bezoek je dagelijks klanten voor het indexeren van energieprestaties van woningen en kantoren, de levering van energie labels en maatwerkadvies. Je verzamelt de nodige gegevens, indexeert de woning of het gebouw op energielabel en geeft vervolgens advies. Het is belangrijk dat jouw advies praktisch uitvoerbaar is, zodat woningen en gebouwen energiezuinig of -neutraal gemaakt kunnen worden. Voordat je als adviseur energieprestatie aan de slag kunt, volg je een door ons betaalde EP-U-cursus. Hier leer je alles over energieprestaties, wet- en regelgeving en indexering. Daarna word je verder opgeleid door ervaren collega’s en leidinggevenden. De opleidingsperiode duurt in totaal twee maanden, waarna je als volwaardig adviseur aan de slag kunt.

Enven is onderdeel van het moederbedrijf PREVest, gespecialiseerd in de acquisitie, ontwikkeling en verkoop van vastgoed. Na het voltooien van de opleiding voor EPA-U adviseur biedt PREVest veel doorgroeimogelijkheden als bijvoorbeeld asset manager of portefeuille manager.

Wat wij bieden


  • Een fulltime functie als adviseur energieprestatie in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland of Brabant;
  • Een startsalaris (o.b.v. 40 uur) tussen de € 2.400, – en € 3.000, – o.b.v. jouw ervaring;
  • Een auto, laptop en smartphone van de zaak;
  • Werken bij een gezellig, informeel bedrijf met een Rotterdamse werksfeer en landelijke dekking;
  • Een betaalde opleiding tot volwaardig EP-U adviseur.

Wat wij vragen


  • Minimaal een diploma mbo-niveau 4; in de richting van bouwkunde, installatietechniek energie of vastgoed en makelaardij is een pré;
  • Je bent fulltime beschikbaar dan wel minimaal 28 uur en je hebt een rijbewijs B;
  • Je bent energiek en je hebt de drive om door te leren en groeien;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Solliciteren

Samen met Enven

Enven B.V. is een onderscheidend adviesbureau. Gecertificeerd voor het leveren en registeren van energielabels (EnergiePrestaties) en het leveren van verduurzamingsadviezen. Wij hebben ruime ervaring in verduurzaming en energieadvies voor uw vastgoed. Enven B.V. legt de lat hoog, mede daardoor zijn wij uitgegroeid tot landelijk specialist voor onze institutionele klanten zoals bijvoorbeeld gemeentes en grote vastgoedbeheerders.
Ik wil contact opnemen