Skip to content
Sluiten:
Snel energielabel aanvragen >
Snel energielabel aanvragen >

Interne Academy

Binnen Enven staan wij garant voor een zeer hoge kwaliteit van onze diensten. Om deze garantie te kunnen geven zijn wij continue bezig met de kwaliteit van onze medewerkers. Voor de borging van deze kwaliteit hebben wij onze eigen interne academy opgezet en hebben alle medewerkers binnen Enven deze academy met een positief resultaat doorlopen. 

 

Het Academy Team

Prosper-1
Prosper de Bever

Directeur kwaliteit en kennis

Jasper-1
Jasper van der Meulen

Manager Academy

Kaj Timmer
Kaj Timmers

Trainer

Programma's binnen de Enven Academy

Basis opleiding

EP-W/B - Voltijd

12 weekse interne opleiding tot volwaardig EP-W/B adviseur. Onder begeleiding van ervaren trainers en adviseurs volg je een klassikale training ondersteund door meerdere digitale leermiddelen. Praktijk stage waarin je onder begeleiding van een ervaren adviseur mee loopt en ondersteund bij de door hem uit te voeren werkzaamheden.

Tijdens de 12 weken leg je de benodigde examens af voor jouw certificeringen en toetsen we intern of jij als aankomend adviseur klaar bent om zelfstandig aan de slag te gaan. Binnen deze toetsing zetten wij kwaliteit op de eerste plaats.

  Rotterdam of Tilburg

Doorstroom programma

EP-W naar EP-U - Deeltijd

Ben jij in het bezit van de certificering EP-W/B of EP-W/D maar wil je doorleren voor detail methodiek? Dan bieden we binnen Enven de mogelijkheid om een deeltijd opleiding te volgen om deze aanvullende certificering te behalen.

Middels een lesprogramma van 12 dagdelen wordt je in een periode van 3 maanden voorbereid op de examens van deze certificering. Onder begeleiding van een ervaren EP-U adviseur zul je meelopen in de praktijk en ondersteunend aan de slag gaan om zo voorbereid te zijn op de praktijk.

  Rotterdam of Tilburg

Aanvullende opleiding

EP-U/B naar EPU/D – Deeltijd

Ben jij in het bezit van de certificering EP-U/B maar wil je doorleren voor detail methodiek? Dan bieden we binnen Enven de mogelijkheid om een deeltijd opleiding te volgen om deze aanvullende certificering te behalen.

Middels een lesprogramma van 8 dagdelen wordt je voorbereid op de examens van deze certificering. 

  Rotterdam of Tilburg

Aanvullende opleiding

EP-W/D - Deeltijd

Ben jij in het bezit van de certificering EP-W/B maar wil je doorleren voor detail methodiek? Dan bieden we binnen Enven de mogelijkheid om een deeltijd opleiding te volgen om deze aanvullende certificering te behalen.

Middels een lesprogramma van 6 dagdelen wordt je voorbereid op de examens van deze certificering. 

  Rotterdam of Tilburg

Leren en werken bij Enven

De kracht van Enven zit hem in haar mensen, als Enven werken wij met onze eigen gecertificeerde adviseurs. Adviseurs in opleiding komen dan ook direct bij Enven in dienst als volwaardig medewerker, ontvangen salaris, laptop en telefoon. Bij het succesvol behalen van de Basisopleiding EP-W/B zorgen we ook dat er een bedrijfsauto klaar staat zodat je direct aan de slag kunt.