Skip to content
Sluiten:
Snel energielabel aanvragen >
Snel energielabel aanvragen >

Enven is er voor
particulieren

Ik wil een energielabel aanvragen

Sinds 2015 moet een woning bij verkoop of verhuur een definitief en geldig energielabel hebben. Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig jouw huis is. Aan de hand van het label wordt duidelijk welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn. De labelklassen lopen van A t/m G.

Ik wil een verduurzamingsadvies aanvragen

Een verduurzamingsadvies omvat maatregelen die je kunt uitvoeren om jouw woning te verbeteren. De geadviseerde energiebesparingsmaatregelen zijn uitgebreider en nauwkeuriger dan bij het energielabel. Een verduurzamingsadvies wordt opgesteld door een adviseur van een gecertificeerd verduurzamingsadviesbureau zoals Enven. 

Wat zijn de kosten

van een energielabel?

In 4 stappen een energielabel

Stap 1

Energielabel aanvragen

Vul het aanvraagformulier in en upload eventuele tekeningen en/of plattegronden van de woning.

Stap 2

Afspraakbevestiging

Na ontvangst van je aanvraag gaan wij aan de slag met het project. Je ontvangt hiervan een bevestiging. Mochten we voorafgaand aan het bezoek vragen hebben of informatie missen, zullen we je hierover contacteren.

Stap 3

Bezoek op locatie

Voorafgaand aan het bezoek ontvang je van ons een SMS met de exacte aankomsttijd. Afhankelijk van het type woning en de situatie duurt het bezoek ongeveer twee uur.

Stap 4

Ontvangst label

Wij maken na het bezoek het energielabel direct op. Je ontvangt het label dan per mail. Dit duurt maximaal twee weken vanaf het bezoek.

Wat zijn de kosten

van een verduurzamingsadvies?